• Γρήγορα, Δυνατά & Αξιόπιστα αγωνιστικά kart!!!

  Karts κατασκευασμένα για όλες τις κατηγορίες ηλικιών! Νιώστε το πάθος για την ταχύτητα και την αίσθηση αδρεναλίνης στο σώμα σας.

 • Οι αγώνες kart είναι συναρπαστικοί!!!

  Πάρτε μέρος σε αγώνες σε όλη την Ελλάδα και νιώστε την αδρεναλίνη να κατακτά το σώμα σας!

 • Υψηλής ποιότητας ρούχα της CRG!

  Βρείτε ρούχα για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους, t-shirts, παντελόνια, αθλητικά παπούτσια και μπουφάν κατάλληλα για τον αγώνα σας με ένα καρτ ή ένα ταξίδι με τους φίλους σας.

 • Εξαιρετικές υπηρεσίες!!!

  Κρατάμε το kart σας σε φυλασσόμενο χώρο! Μπορούμε να το επισκευάσουμε, να αλλάξουμε τα ελαστικά και πολλά άλλα πράγματα απλά τηλεφωνήστε μας!

Σχετικά με εμάς

Η Four Asteroids Kart Team μετρά πολλά χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά του kart, αφού ο Παντελής Μπαϊρακτάρης, ήταν και παραμένει πρωτοπόρος στην άφιξη του kart το 1969 στην Ελλάδα. Ξεκινώντας σαν χόμπι και στην συνέχεια σαν αγωνιζόμενος, με την βοήθεια του Στάθη Ευαγγελίου, σπουδαστή τότε στην Ιταλία, καταφέρνουν το 1976 να εισάγουν το καλύτερο προϊόν της ιταλικής αγοράς στον χώρο του kart, την KALIKART. Το 1986 η KALIKART μετονομάζεται σε CRG και η Four Asteroids συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της, σαν ένας από τους πρώτους αντιπροσώπους παγκοσμίως.

Η αγωνιστική ομάδα Four Asteroids ξεκινάει την κατάκτηση των καρώ σημαιών, με πολλούς αγωνιζόμενους όπως τον Γιώργο Μιχαηλίδη, Χάρη Χαραλαμπίδη, τον Σταμάτη Κατσίμη κ.λ.π. και ανάμεσα σε αυτούς τον γιο του Παντελή Μπαϊρακτάρη, Αντώνη Μπαϊρακτάρη. Το 2000 η CRG κατασκευάζει τους δικούς της κινητήρες με πολύ μεγάλη επιτυχία ονομάζοντάς τους MAXTER. Συνεχίζοντας μια πολυετή πείρα στους αγώνες και επιτυχίες στις κατηγορίες JUNIOR, NATIONAL, INTERCONTINENTAL A, FORMULA A, INTERCONTINENTAL C, ο Αντώνης Μπαϊρακτάρης σταματάει τους αγώνες το 2001, για να συνεχίσει την εξάπλωση της CRG στην Ελλάδα, αναλαμβάνοντας οδηγούς τόσο σε επίπεδο χόμπι, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Το 2002 η Four Asteroids μπαίνει δυναμικά και στις Challenge κατηγορίες όπως IAME, όπου με τον Θεόδωρο Μαραγκό, κατακτά το τίτλο της κατηγορίας για τρία συνεχόμενα χρόνια. Το 2005 αναλαμβάνει την αγωνιστική υποστήριξη του Μίλτου Κύρκου, στην κατηγορία ROTAX και παράλληλα στην κατηγορία ROK, καταφέρνουν να περάσουν στο Παγκόσμιο του ROK στο Lonato της Ιταλίας. Το 2006 συνεχίζοντας με τον Μίλτο Κύρκο σε ελληνικό έδαφος στην κατηγορία ROTAX, και με την συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό ROTAX (Ιταλία, Γαλλία, Αυστρία, Βέλγιο), εξασφάλισαν το εισιτήριο για το Παγκόσμιο του ROTAX που έγινε στην Πορτογαλία.

Από τότε η Four Asteroids, συνεχίζει την υποστήριξη των οδηγών σε αγώνες και προπονήσεις, με απόλυτη ευθύνη και συνέπεια. Τέλος, τον Δεκέμβριο του 2009, ακολούθησε την ελληνική αποστολή στο Παγκόσμιο του ROTAX, στο SARM EL SHEIKH της Αιγύπτου, που έγινε σε συνεργασία με τη ROTAX και τη CRG. Χάρη στην άψογη πληροφόρηση και συνεργασία για τα καινούργια προϊόντα της CRG Tinini Group, η Four Asteroids θα συνεχίσει να προμηθεύει το καλύτερο προϊόν στον χώρο του kart στην Ελλάδα!

Το πάθος είναι το ίδιο… και η εξέλιξη συνεχίζεται!