• Γρήγορα, Δυνατά & Αξιόπιστα αγωνιστικά kart!!!

  Karts κατασκευασμένα για όλες τις κατηγορίες ηλικιών! Νιώστε το πάθος για την ταχύτητα και την αίσθηση αδρεναλίνης στο σώμα σας.

 • Οι αγώνες kart είναι συναρπαστικοί!!!

  Πάρτε μέρος σε αγώνες σε όλη την Ελλάδα και νιώστε την αδρεναλίνη να κατακτά το σώμα σας!

 • Υψηλής ποιότητας ρούχα της CRG!

  Βρείτε ρούχα για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους, t-shirts, παντελόνια, αθλητικά παπούτσια και μπουφάν κατάλληλα για τον αγώνα σας με ένα καρτ ή ένα ταξίδι με τους φίλους σας.

 • Εξαιρετικές υπηρεσίες!!!

  Κρατάμε το kart σας σε φυλασσόμενο χώρο! Μπορούμε να το επισκευάσουμε, να αλλάξουμε τα ελαστικά και πολλά άλλα πράγματα απλά τηλεφωνήστε μας!

Τελευταία Νέα


Θρίαμβος της CRG στη ΚΖ, Πρωταθλητής ο MaxkCB_2s67


Ακόμα ένα μεγάλο αποτέλεσμα κατάφερε η CRG στη Γαλλία στο σιρκουί του Varennes sur Allier. Ο Max Verstappen κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη ΚΖ κι έτσι έγινε ο νεότερος οδηγός στην ιστορία που κατακτά αυτό τον τίτλο. Ο Lennox ανέβηκε επίσης στο podium με μια εκπληκτική 3η θέση. Επίσης καλές επιδόσεις από Tiene και Fore, με τεχνικό πρόβλημα όμως για τον Thonon.


kCB_2s69


Ακόμα ένας τίτλος για τη CRG και τον Max Verstappen οι οποίοι είναι ασταμάτητοι αυτό το χρόνο. Ο νεαρός, μόλις 16 ετών, Max πήρε τον 5ο του τίτλο το 2013 καθώς έχει πάρει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη ΚΖ1, στη KF, το WSK Euro Series με ΚΖ1, το WSK Master Series με ΚΖ2 και τέλος το Winter Cup στην αρχή του χρόνου. Στη Γαλλία θριάμβευσε πάλι σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία με πολλούς βετεράνους.


kCB_2s6c


Στα 1.500 μέτρα της πίστας του Varennes, όπου το slipstream έχει τεράστια σημασία καθώς μπορεί να δώσει μέχρι και 5κμ/ω επιπλέον, ο Max κατάφερε να το σπάει από την αρχή για του αντιπάλους του καθώς δεν τους επέτρεπε να πλησιάσουν. Ο Ολλανδός οδηγός με ΤΜ, ρυθμισμένο από τον πατέρα του πρώην οδηγό της F1 Jos Verstappen, είχε ένα τέλειο Σαββατοκύριακο το οποίο εξελίχθηκε σε νίκη στον ημιτελικό και νίκη στον τελικό με διαφορά 3 δευτερολέπτων από τον Leclerc και τον teammate του Lennox-Lamb στο 3ο σκαλί του βάθρου.


kCB_2s6e


Εκτός από τον Max, πολύ καλή εμφάνιση είχε και ο Tiene (CRG-Maxter) ο οποίος τερμάτισε 7ος καθώς και ο Davide Fore (CRG-TM) ο οποίος μετά από διάφορες δύσκολες μονομαχίες τερμάτισε 12ος. Με άλλα λόγια, όλοι οι οδηγοί της CRG ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές.


Τέλος, επίσης πολύ καλές επιδόσεις από τον Jorrit Pex (CRG-TM) ο οποίος δεν κατάφερε να μπει στη 10άδα και μετά από διάφορα προβλήματα τερμάτισε 16ος και ο Jonathan Thonon (CRG-Maxter) ο οποίος όμως αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μετά από τεχνικό πρόβλημα.


Πηγή: CRG Press Office
Προπόνηση Καλαμάτας 25-26 ΜαΐουΗ CRG Maxter Hellas επισκέπτεται το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαΐου την πίστα San Nicolas της Καλαμάτας για προπόνηση. Οι οδηγοί της που θα πάνε στην Καλαμάτα είναι ο Σταύρος Κοντός, ο Αντώνης Βόσσος, ο Δημήτρης Δεβερίκος και ο Μηνάς Μπενής, ενώ μαζί τους θα βρίσκεται και ο Μίλτος Κύρκος.