• Γρήγορα, Δυνατά & Αξιόπιστα αγωνιστικά kart!!!

  Karts κατασκευασμένα για όλες τις κατηγορίες ηλικιών! Νιώστε το πάθος για την ταχύτητα και την αίσθηση αδρεναλίνης στο σώμα σας.

 • Οι αγώνες kart είναι συναρπαστικοί!!!

  Πάρτε μέρος σε αγώνες σε όλη την Ελλάδα και νιώστε την αδρεναλίνη να κατακτά το σώμα σας!

 • Υψηλής ποιότητας ρούχα της CRG!

  Βρείτε ρούχα για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους, t-shirts, παντελόνια, αθλητικά παπούτσια και μπουφάν κατάλληλα για τον αγώνα σας με ένα καρτ ή ένα ταξίδι με τους φίλους σας.

 • Εξαιρετικές υπηρεσίες!!!

  Κρατάμε το kart σας σε φυλασσόμενο χώρο! Μπορούμε να το επισκευάσουμε, να αλλάξουμε τα ελαστικά και πολλά άλλα πράγματα απλά τηλεφωνήστε μας!

graph

Karts

Μεγάλη ποικιλία από kart για παιδιά έως και ηλικιωμένους. Σασσί, αναρτήσεις, ελαστικά, κινητήρας κατάλληλος για τα θέλω σας! Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε διάφορους τύπους παρελκομένων και επίσης να το απολαύσετε εφαρμόζοντας αφίσες και λογότυπα της CRG

graph

Αξεσουάρ

Πληθώρα από αξεσουάρ που συμπληρώνουν την οδηγική σας εμπειρια! Τζάκετ, t-shirt, φόρμες, καπέλα , διαφημιστικά λογότυπα της CRG! Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία διαφόρων ειδών και στις καλύτερες τιμές!

graph

Ανταλλακτικά

Μια πλήρης γκάμα εξαρτημάτων CRG για την υποστήριξη των πελατών μας. Εκτεταμένη συλλογή ανταλλακτικών σχεδιασμένα και κατασκευασμένα αποκλειστικά για CRG kart! Εάν είστε ιδιοκτήτης ενός kart σασί CRG και έχετε ανάγκη από CRG ανταλλακτικά για λόγους συντήρησης ή για να αντικαταστήσετε σπασμένα ή φθαρμένα εξαρτήματα, μπορούμε να βοηθήσουμε.

Πλήρης κατάλογος

4300  €

 MAXTER MXS

4900  €

 KALIFORNIA

1850  €

 PUFFO

2500  €

 MINI

4400  €

 ROAD REBEL KF3

5300  €

 ROAD REBEL KF2

3600  €

 ROAD REBEL KF2 USED

5400  €

 DARK RIDER DD2

5400  €

 ROAD REBEL KZ2

500  €

 ΦΟΡΜΑ LICO